Sponsorointi uutisia
SPONSORIRATSUKKO VIIVI LEHMUSKENTTÄ & FOR LOVE

Viivi on vuonna 2002 syntynyt nuori kenttäratsastaja, joka kilpailee oman hevosensa For Loven kanssa. Viivin ratsastusura on alkanu jo lapsuudesta ja vuosien varrella Viivi on päässyt treenaamaan monien eri hevosten kanssa(esim. mainittakoon aiemmin ratsuttanut myös sponsorihevostamme Oi Sisiä,omistajana Outi Korkola (https://www.facebook.com/watch/?v=1603841686390527)
For Love eli tutummin Kirppu on vuonna 2011 syntynyt FWB ruuna. Kirppu on rohkea, sosiaalinen ja kehittymisen haluinen. Sen vahvuuksia ovat sisukkuus ja innokkuus, sekä sopivalla tasolla päättäväisyys. Kirppu tuli Viiville vuonna 2018 estehevosena, mutta Viivin palo kenttäratsastusta kohtaan vei heidät siihen maailmaan. Ratsukko on kilpaillut kenttäratsastuksessa kansallisella tasolla ja vain 2 vuoden aikana he ovat nousseet 80cm luokista kansallisiin luokkiin. Tavoitteena ensi kaudelle 2021 olisi vakiinnuttaa 100cm luokat ja tulevaisuudessa nousta kansainvälisiin luokkiin. Luottamus ratsukon välillä on aina ollut vahvaa ja ratsukon tavoitteena on pyrkiä säilyttämään ja vielä vahvistamaan sitä.
Ratsukkoa valmentaa kouluratsastuksessa Hanna Heiskanen, jonka opeista Viivi on saanut paljon puhtia kouluratsastuksen treenaamiseen.
Ratsukko valmentautuu myös muiden valmentajien silmien alla, kuten Tiina Liljan, Maria Tetri-Rantasen ja Seppo Laineen.
Treenamisessa tärkeitä tavoitteita ovat hyvä harjoittelu ja valmentautuminen, sekä hevosen fyysisen kunnon kehittäminen.
Kirpun hyvän terveyden tukena ovat Luontoäidin hevosten yksilölliset rehuaineseokset, jotka ovat olleet mukana Kirpun ruokinnassa jo alusta lähtien.   *******************************************************************************************************************SPONSORI RATSUKKO WILMA JOENSSON & SIEBE K("Bugatti")

Kurkkaa esittelyvideo:https://www.facebook.com/187123711395672/videos/wilma-ja-bugatti/1586968548077841/


Espanjassa asuva nuori ratsastaja.

Innostus oli alkujaan estepuolella, mutta oman friisiläishevosen myötä kiinnostus kääntyi vahvasti kouluratsastuksen pariin. Wilma omistaa mm upean friisiläis ruuna Siebe K:n tutummin Bugatin.(Folkert 353x Sjanneke M). Bugatti on 12 vuotias,tasoltaan tällähetkellä HeA.Syntynyt Hollannissa ,mutta ostettu nuorena Espanjaan ,jossa polttomerkki maan tapaan annetaan omistajansa mukaan, tässä tapauksessa Siebe K sai Bugatin logo merkin itselleen ja tästä juontaa myös lempinimi Bugatti.

Kilpaileminen on ratsukolle jo tuttua ja lähes jokaisesta kilpailusta ovat napanneet joko 1. tai 2. sijan.

Ratsukko rakastaa treenaamista ja ovat asenteeltaan kypsiä kohtaamaan kilpaurheilijoille vaadittavia asioita.

Tavoitteena ratsukolla on kavuta korkealle sekä säilyttää vahva side toisiinsa.Yksi upeista tavoitteista on siis myös säilyttää yhteistyö ja kehittyä yhdessä. Hevonen ja ratsastaja ovat kasvaneet yhdessä. Tällähetkellä ratsukko siirtyy aluetasolle, joka espanjassa käytännössä tarkoittaa kansallista tasoa. Nuorten luokissa ei ole esimerkiksi harvinaista nähdä olympiaratsastajiakin kilpakumppaneina. Wilma on kilpailemista rakastava ratsastaja ja innokas kohtaamaan haasteita. Valmentajiltaan erittäin positiivisen palautteen siivittämänä, voimme olla varmoja, että Wilmalta ei into ja asenne lopu. Nähtäväksi jää tulevaisuudessa, riittääkö Bugatin kapasiteetti olemaan kehittyvä kilpahevonen, nyt kuitenkin nuori ratsastaja keskittyy ikiomaan friisiläiseensä ja etenee päivä kerrallaan, mutta tavoitteellisesti.

Kehitystä ovat edesauttaneet valmentajat Jayne Grimshaw , joka puolestaan itse valmentautuu myös Daniel Martin Doxxin opissa. Ahkerasti valmentajina toimivat myös Riina-Maija Palander sekä Antonio Serrano Silva.Unohtamatta Krista Kotokorpea ,joka myös meille monille suomalaisille on tuttu hevosalan yrityksestään Cavalga Spain.

Wilma ja Bugatti ovat siis sangen hyvässä huomassa.

Olemme otettuja saadessamme liittyä tukijoiden vahvaan joukkoon ja edesauttaa omalla panostuksellamme Wilman ja Bugatin etenemistä ratsastuksen eliittiin maailmaan, hevosen luonnollisen hyvinvoinnin lähettiläinä.

Wilma treenasi ja kilpaili myös ratsulla Campero vuonna 2018 ja esimerkiksi Club de Equitación Rio Granden aluekilpailuissa hän ratsasti hyvillä prosenteilla 63.889%.  Camperon omistaa Krista Kotokorpi.Wilma on ratsastanut sangen upeasti jatkossa ja nykyään myös PRE hevosellaan Tormentolla.Luontoäidin hevoset facebook sivuilla aktiivista päivitystä Wilman kuulumisista sekä hänen upeista kilpa hevosistaan.

https://www.instagram.com/wjdressage/?hl=fi