Sponsorointi uutisia

-Helsinki International Porshe show 2016.Sponsoroimme FIALia ja tilaisuudessa esiteltiin uusi laji, working equitation.

-Barokki päivät Ypäjällä. Vuosi 2016 ja 2017. Sponsoroimme PRE rotu mestaruuden.

-FEIRA Lusitanojen kantakirjaustilaisuus ratsastuskeskus AINOSSA 17.9.2017
Sponsoroimme FIALia(Suomen lusitano yhdistys ry)

-RATSASTUSJOUSIAMMUNNAN SM 2017!

Vuoden 2017 ratsujousiammunnan SM-kilpailut järjestetään Orimattilan raviradalla 11-13.8. Tapahtuman järjestävät Etelä-Suomen Ratsujousiampujat Ry (ESRAJA) yhdessä Suomen Ratsastusjousiampujain liitton (SRJL) kanssa.
Perjantai on kisaajien saapumis- ja tutustumispäivä, lauantaina ja sunnuntaina käydään itse kilpailut.
Kisan nettisivut: https://esraja.wordpress.com/sm-2017/

Yhteistyössä:
Pääyhteistyökumppani: Sherwood Shop
Korealainen rata: Jousiammuntaseura Artemis
Unkarilainen rata: Ebm-papst Oy
Suomalainen rata: Lauritzon's

Lisäksi:
Hertsby Stallgård
Luontoäidin Hevoset
Jalkur
Orimattilan Hevosystäväinseura

Linkki vinkki lajista Ratsastusjousiammunta:  https://www.youtube.com/watch?v=vlmGMBz5dzE................................................................................................................................................


Saimme kunnian olla tukemassa hevostaituruuden moniosaajaa Katariina Albrechtia Koreassa 2016 järjestetyissä Ratsastusjousiammunnan MM kilpailuissa.Kenttäratsastus


  • Outi Korkola & tamma Oi Sisi
          (tällä hetkellä tamma on saksassa Sanna Siltakorven ja Elmo Jankarin luona valmennuksessa)

Kouluratsastus

  • Anu Ojala & suomenhevosori Preussi
  • "Preussi eli tutummin Reiska on erittäin hyväluontoinen ja kiltti 6-vuotias voikko suomenhevosori. Kantakirjattu R-suunnalle lokakuussa 2014. Ori omaa myös erittäin hyvän estekapasiteetin ja tulevaisuudessa ori nähdään ratsastajansa Emmin kanssa esteradoilla. Ensi vuosi on kuitenkin pyhitetty tammoille. Ori periyttää mm hyvää luonnetta. Ensimmäinen varsa Levälän Untuva on kasvattajan kertoman mukaan erittäin fiksu ja luonne 10+. Reiska on hyvällä tavalla leikkisä ja yrittää aina miellyttää ihmistä sekä ratsain että kärryillä. Orilla voi ratsastaa tai ajaa kuka tahansa. Toimii moitteettomasti kaikissa tilanteissa. Ori on aina ollut kiltti ihmiselle ja muille hevosille. Astutustilanteessa Reiska on herrasmies ja astuukin vain luomuna. Oriin voi halutessaan tulla tutustumaan Vaalimaalle jossa asuu. Reiska on ollut nykyisellä omistajallaan varsasta asti. Tämä hevonen on oikea aarre josta en luopuisi ikinä! -Anu-


PARA ratsastus

 Sponsoroimme  Paraurheilja Anna Norrgårdia hänen tavoitteellisella tiellään. Anna on 31 vuotias, vuonna 2006 vammautunut nuori nainen.

Vammaisratsastajana Anna on uusi, mutta Annan urheilutausta on kuitenkin vammautumisestaan huolimatta laaja. Ennen onnettomuutta Anna ratsasti useita vuosia harrastemielessä ja kilpaili nuorempana seuratasolla menestyksekkäästi mm hiihdossa ja maastojuoksussa, joten kilpailuvietti ja määrätietoisuus korostuvat Annalla luonteenomaisesti.
Ennen vammaisratsastuksen aloittamista Anna on ollut mukana voittamassa avomeripurjehduksesen SM kultaa 2015 team X-sail racingin kanssa. Hän on myös muutaman kesän kilpaillut "terveiden" kanssa jollapurjehduksessa osallistuen myös SM-kilpailuihin. Vammoistaan huolimatta Anna juoksi myös Helsinki city Run puolimaratonin 2013.

Vammaisratsastus on viime vuosina noussut merkittävästi esiin mm MM- ja Paralympiakilpailuissa.
Vammaisurheilijoiden esimerkki antaa uskoa ja tsemppiä ihan jokaiselle aloittevalle urheilijalle ja harrastajalle. Jälleen 2017 Urheilugaalassa on Vuoden urheilija ehdokkaana mm Leo-Pekka Tähti(joka valittiin vuoden urheilijaksi).

Anna edustaa parhaimmillaan vammaisurheilua-vaikeuksien kautta voittoon- Anna on esimerkillinen, periksiantamaton urheilija, joka on asettanut päätavoitteeksi Tokion Paralympialaiset 2020!

Mikään ei estä Annaa saavuttamasta tätä!

Luontoäidin hevoset yritys on hevosten hyvinvointiin luonnon avulla hyväksikäytettävien luonnonantimien ja perinnetetojen ja-tapojen tuotteita ja neuvoja tarjoava yritys ja on luontevaa tuoda Annankin hevoselle tukea luonnosta ja Anna itsekin on kiinnostunut kaikesta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Urheilu ja tiivis kilpaileminen on myös kuulunut omaan elämääni lapsuudesta alkaen ja liikuntaharrastukset ja siihen liittyvät kilpailu- ja vaatimustaustat ovat siivittäneet myös omia lapsiani elämässään. Meitä kaikkia siis yhdistää halu liikkua, halu edetä elämässä, kohti päämäärää, jonka voi saavuttaa hyvinvoivana ja onnellisena, yhdessä.

Lisää Annasta voit lukea linkistä: http://yle.fi/uutiset/3-8791641

Ja tutustumaan Annan ja hänen tiiminsä fb täältä: https://www.facebook.com/dressage.annanorrgard/?fref=ts

Kuvia tulossa lähiaikana.
Sponsoimme myös tapahtumia ja tilaisuuksia, seuroja ja yhdistyksiä.

Näistä lisää mm kasvatustilamme sivuilla www.studfarmojeroso.kotisivukone.com