Sponsorointi uutisia

-Helsinki International Porshe show 2016.Sponsoroimme FIALia ja tilaisuudessa esiteltiin uusi laji, working equitation.

-Barokkipäivät Ypäjällä. Vuosi 2016 ja 2017. Sponsoroimme PRE rotu mestaruuden.
-PRE mestaruuden sponsorointi vuonna 2018 Billnäsin ratsastuskeskus.
-PRE mestaruus sponsorointi Ypäjällä 2019.

-FEIRA Lusitanojen kantakirjaustilaisuus ratsastuskeskus AINOSSA 17.9.2017
Sponsoroimme FIALia(Suomen lusitano yhdistys ry)

-RATSASTUSJOUSIAMMUNNAN SM 2017!

Vuoden 2017 ratsujousiammunnan SM-kilpailut järjestetään Orimattilan raviradalla 11-13.8. Tapahtuman järjestävät Etelä-Suomen Ratsujousiampujat Ry (ESRAJA) yhdessä Suomen Ratsastusjousiampujain liitton (SRJL) kanssa.
Perjantai on kisaajien saapumis- ja tutustumispäivä, lauantaina ja sunnuntaina käydään itse kilpailut.
Kisan nettisivut: https://esraja.wordpress.com/sm-2017/

Yhteistyössä:
Pääyhteistyökumppani: Sherwood Shop
Korealainen rata: Jousiammuntaseura Artemis
Unkarilainen rata: Ebm-papst Oy
Suomalainen rata: Lauritzon's

Lisäksi:
Hertsby Stallgård
Luontoäidin Hevoset
Jalkur
Orimattilan Hevosystäväinseura

Linkki vinkki lajista Ratsastusjousiammunta:  https://www.youtube.com/watch?v=vlmGMBz5dzE................................................................................................................................................


Saimme kunnian olla tukemassa hevostaituruuden moniosaajaa Katariina Albrechtia Koreassa 2016 järjestetyissä Ratsastusjousiammunnan MM kilpailuissa.
...................................................................................................................................

PINOMÄEN ARIEL
Ariel on suomenhevonen Kauvatsalta, jonka kehitystä ja kulkua olemmekin jo tovin päässeet seuraamaan, mutta nyt vuonna 2018 oli aika solmia aito sponsorisuhde tälle potentiaaliselle hevoselle sekä upealle taustajoukolle.
Arielin omistaa Meiju Paunu.

Arielia pääset seuraamaan mm täällä:https://www.facebook.com/pinomaenariel/

PINOMÄEN ARIEL

Omistajan kertomana:

Olemme kolmen naisen ja yhden hevosen tiimi ja kilpailemme kouluratsastuksessa 2- ja 3-tasolla. Hevonen on 6-vuotias suomenhevostamma Pinomäen Ariel (i. Jaime, ei. Assin Komu, kasvattaja Tapani Suomi). Se on menestynyt ikäluokkakilpailuissa joka vuosi: 3v laatuarvostelussa kokonaiskisan 2. ja paras tamma, samoin 4v kokonaiskisan 2. ja paras tamma sekä 5v kokonaiskisan 13., koulukokeessa sijoitus 4/49. Tällä kaudella päätavoite on 6v suomenhevosten kasvattajakilpailu (kouluratsastus). Ariel on kilpaillut koko kesä aktiivisesti koulua heC-he B tasolla, takana 13 starttia ja 9 ruusuketta, yksi sijoitus jopa kansalliselta tasolta. Ariel on nyt valmis siirtymään helppo A-tasolle. Arielin ratsastaja on kokenut Anna-Mari Rehakka, jolla on meriittejä suomenhevosten kanssa kenttä- ja koulukilpailuista. Ratsukko kilpailee ensimmäistä kautta yhdessä ja heitä valmentaa Rosali Kivitie. Tiimiin kuuluu itse Arielin ja Anna-Marin lisäksi Meiju ja Meeri, jotka vastaavat Arielin liikutuksesta ja hoidosta kotona. Tulevaisuudessa Arielin tavoitteena on kansalliset kouluratsastuskilpailut ja tammassa on potentiaalia nousta vielä joskus suomenhevosten SM-tasolle asti. Sitä ennen on kuitenkin vielä paljon työtä tehtävänä, mutta hiljaa hyvä tulee! Tämä tiimi tekee kaiken hevosen ehdoilla, rakkaudesta suomenhevosiin ja erityisesti "meijän Arskaan". Kiitämme Luontoäidin hevosia ja Ninaa luottamuksesta ja tästä mahdollisuudesta olla osana tiimiänne!

-0:43What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

SPONSORI RATSUKKO WILMA JOENSSON & SIEBE K("Bugatti")

Kurkkaa esittelyvideo:https://www.facebook.com/187123711395672/videos/wilma-ja-bugatti/1586968548077841/


Espanjassa asuva nuori ratsastaja, jonka ratsastusura alkanut noin 8 vuotta sitten.

Innostus oli alkujaan estepuolella, mutta oman hevosen myötä kiinnostus kääntyi vahvasti kouluratsastuksen pariin. Wilma omistaa upean friisiläis ruuna Siebe K:n tutummin Bugatin.(Folkert 353x Sjanneke M). Bugatti on 12 vuotias,tasoltaan tällähetkellä HeA.Syntynyt Hollannissa ,mutta ostettu nuorena Espanjaan ,jossa polttomerkki maan tapaan annetaan omistajansa mukaan, tässä tapauksessa Siebe K sai Bugatin logo merkin itselleen ja tästä juontaa myös lempinimi Bugatti.

Kilpaileminen on ratsukolle jo tuttua ja lähes jokaisesta kilpailusta ovat napanneet joko 1. tai 2. sijan.

Ratsukko rakastaa treenaamista ja ovat asenteeltaan kypsiä kohtaamaan kilpaurheilijoille vaadittavia asioita.

Tavoitteena ratsukolla on kavuta korkealle sekä säilyttää vahva side toisiinsa.Yksi upeista tavoitteista on siis myös säilyttää yhteistyö ja kehittyä yhdessä. Hevonen ja ratsastaja ovat kasvaneet yhdessä. Tällähetkellä ratsukko siirtyy aluetasolle, joka espanjassa käytännössä tarkoittaa kansallista tasoa. Nuorten luokissa ei ole esimerkiksi harvinaista nähdä olympiaratsastajiakin kilpakumppaneina. Wilma on kilpailemista rakastava ratsastaja ja innokas kohtaamaan haasteita. Valmentajiltaan erittäin positiivisen palautteen siivittämänä, voimme olla varmoja, että Wilmalta ei into ja asenne lopu. Nähtäväksi jää tulevaisuudessa, riittääkö Bugatin kapasiteetti olemaan kehittyvä kilpahevonen, nyt kuitenkin nuori ratsastaja keskittyy ikiomaan friisiläiseensä ja etenee päivä kerrallaan, mutta tavoitteellisesti.

Kehitystä ovat edesauttaneet valmentajat Jayne Grimshaw , joka puolestaan itse valmentautuu myös Daniel Martin Doxxin opissa. Ahkerasti valmentajina toimivat myös Riina-Maija Palander sekä Antonio Serrano Silva.Unohtamatta Krista Kotokorpea ,joka myös meille monille suomalaisille on tuttu hevosalan yrityksestään Cavalga Spain.

Wilma ja Bugatti ovat siis sangen hyvässä huomassa.

Olemme otettuja saadessamme liittyä tukijoiden vahvaan joukkoon ja edesauttaa omalla panostuksellamme Wilman ja Bugatin etenemistä ratsastuksen eliittiin maailmaan, hevosen luonnollisen hyvinvoinnin lähettiläinä.

Wilma treenaa ja kilpailee myös ratsulla Campero ja 6.10.2018 ja esimerkiksi Club de Equitación Rio Granden aluekilpailuissa hän ratsasti hyvillä prosenteilla 63.889%.  Camperon omistaa Krista Kotokorpi. Camperon ja Wilman etenemistä voit tutusti seurata facebook sivuiltamme sekä Wilman some linkeistä. Luontoäidin hevoset facebook sivuilla aktiivista päivitystä Wilman kuulumisista.

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Kuvateksti

Kuvateksti

Kenttäratsastus

Kuvateksti

  • Tuija Rosenqvist  http://www.ratsuniitty.net/tuija-rosenqvist.html   & http://www.eventingteamr.net/

Tuija on kenttäratsastuksen kansainvälinen konkari. Monitoimihevosihminen.

Tuijasta voi lukea ylläolevista linkeistä.

What do you want to do ?
New mail