Sponsorointi uutisia

-Helsinki International Porshe show 2016.Sponsoroimme FIALia ja tilaisuudessa esiteltiin uusi laji, working equitation.

-Barokki päivät Ypäjällä. Vuosi 2016 ja 2017. Sponsoroimme PRE rotu mestaruuden.
-PRE mestaruuden sponsorointi vuonna 2018 Billnäsin ratsastuskeskus.

-FEIRA Lusitanojen kantakirjaustilaisuus ratsastuskeskus AINOSSA 17.9.2017
Sponsoroimme FIALia(Suomen lusitano yhdistys ry)

-RATSASTUSJOUSIAMMUNNAN SM 2017!

Vuoden 2017 ratsujousiammunnan SM-kilpailut järjestetään Orimattilan raviradalla 11-13.8. Tapahtuman järjestävät Etelä-Suomen Ratsujousiampujat Ry (ESRAJA) yhdessä Suomen Ratsastusjousiampujain liitton (SRJL) kanssa.
Perjantai on kisaajien saapumis- ja tutustumispäivä, lauantaina ja sunnuntaina käydään itse kilpailut.
Kisan nettisivut: https://esraja.wordpress.com/sm-2017/

Yhteistyössä:
Pääyhteistyökumppani: Sherwood Shop
Korealainen rata: Jousiammuntaseura Artemis
Unkarilainen rata: Ebm-papst Oy
Suomalainen rata: Lauritzon's

Lisäksi:
Hertsby Stallgård
Luontoäidin Hevoset
Jalkur
Orimattilan Hevosystäväinseura

Linkki vinkki lajista Ratsastusjousiammunta:  https://www.youtube.com/watch?v=vlmGMBz5dzE................................................................................................................................................


Saimme kunnian olla tukemassa hevostaituruuden moniosaajaa Katariina Albrechtia Koreassa 2016 järjestetyissä Ratsastusjousiammunnan MM kilpailuissa.
...................................................................................................................................

PINOMÄEN ARIEL
Ariel on suomenhevonen Kauvatsalta, jonka kehitystä ja kulkua olemmekin jo tovin päässeet seuraamaan, mutta nyt vuonna 2018 oli aika solmia aito sponsorisuhde tälle potentiaaliselle hevoselle sekä upealle taustajoukolle.
Arielin omistaa Meiju Paunu.

Arielia pääset seuraamaan mm täällä:https://www.facebook.com/pinomaenariel/

PINOMÄEN ARIEL

Omistajan kertomana:

Olemme kolmen naisen ja yhden hevosen tiimi ja kilpailemme kouluratsastuksessa 2- ja 3-tasolla. Hevonen on 6-vuotias suomenhevostamma Pinomäen Ariel (i. Jaime, ei. Assin Komu, kasvattaja Tapani Suomi). Se on menestynyt ikäluokkakilpailuissa joka vuosi: 3v laatuarvostelussa kokonaiskisan 2. ja paras tamma, samoin 4v kokonaiskisan 2. ja paras tamma sekä 5v kokonaiskisan 13., koulukokeessa sijoitus 4/49. Tällä kaudella päätavoite on 6v suomenhevosten kasvattajakilpailu (kouluratsastus). Ariel on kilpaillut koko kesä aktiivisesti koulua heC-he B tasolla, takana 13 starttia ja 9 ruusuketta, yksi sijoitus jopa kansalliselta tasolta. Ariel on nyt valmis siirtymään helppo A-tasolle. Arielin ratsastaja on kokenut Anna-Mari Rehakka, jolla on meriittejä suomenhevosten kanssa kenttä- ja koulukilpailuista. Ratsukko kilpailee ensimmäistä kautta yhdessä ja heitä valmentaa Rosali Kivitie. Tiimiin kuuluu itse Arielin ja Anna-Marin lisäksi Meiju ja Meeri, jotka vastaavat Arielin liikutuksesta ja hoidosta kotona. Tulevaisuudessa Arielin tavoitteena on kansalliset kouluratsastuskilpailut ja tammassa on potentiaalia nousta vielä joskus suomenhevosten SM-tasolle asti. Sitä ennen on kuitenkin vielä paljon työtä tehtävänä, mutta hiljaa hyvä tulee! Tämä tiimi tekee kaiken hevosen ehdoilla, rakkaudesta suomenhevosiin ja erityisesti "meijän Arskaan". Kiitämme Luontoäidin hevosia ja Ninaa luottamuksesta ja tästä mahdollisuudesta olla osana tiimiänne!

-0:43Kenttäratsastus

Kuvateksti

  • Tuija Rosenqvist  http://www.ratsuniitty.net/tuija-rosenqvist.html   & http://www.eventingteamr.net/

Tuija on kenttäratsastuksen kansainvälinen konkari. Monitoimihevosihminen.

Tuijasta voi lukea ylläolevista linkeistä.  • Outi Korkola & tamma Oi Sisi
         ( Saksassa Sanna Siltakorven ja Elmo Jankarin luona valmennuksessa & siitos vuosi.)
Ulkomaan reissut on tehty ja sieltä tuli valtavasti oppia. Kotiin saavuttua Sissi on nauttinut laidunlomasta keskellä kauneinta Suomea, Länsi-Teiskossa.

Lomailun jälkeen on töitä nyt aloitettu hiljalleen tekemään ja metodit määritelty kunnon kohotukseen. Avainasemassa ovat ratsastuksellisesti suoruus, istunnan kuunteleminen ja keveys.
Hyvällä sykkeellä ja perhevoimin edetään.

Sissin elämään on tullut myös eräs taitava serkuntyttö, Viivi. Viivi on 15v nuori ja kilpaillut monia vuosia ratsastuskoulun hevosilla. Hänen haaveenaan on päästä kilpailemaan ratsastuskoulun ulkopuolella. Sissi ja Viivi ovat hyvin tutustuneet toisiinsa ja yhteistyötä rakennetaan luottamuksen pohjalta. Katsotaan kuinka homma etenee!

Meitä kaikkia valmentaa ja Sissiä sääännöllisesti läpiratsastaa ratsastuksen kokenut konkari, Tiina Lilja. Tiina myös kranioi Sissiä tarvittaessa. Kraniosakraalihoito on Sissillä erittäin hyvin toimiva metodi lihaksiston huollossa.

Allekirjoittanut on myös opetellut aromaterapiaa ja aromaterapia onkin otettu myös osaksi Sissin kehon hoitoa. Sissi on syönyt laidunkauden lopussa kuurin Omega3 öljykomboa; hamppuöljy-pellavansiemenöljy-mustakuminaöljy-helokkiöljy-tyrniöljy. Tämä kasviöljykombo on hoitanut niveliä,hermostoa, lihaksistoa,ihoa ja mieltä. Itikkakesästä on selvitty ilman itikkaloimea! Lisätietoa annan mielelläni .

Sissin hyvinvoinnin takeena on kuitenkin edellämainittujen lisäksi luonnollisesti oikeanlainen ruokinta. Yhteistyömme Luontoäidin Hevoset - Nina Viitamäen kanssa jatkuu tiiviisti. Sissin ruokinta on hyvin luonnonmukaista. Ninan oma yksilöllinen yrteistä,juureksista,kasveista ja marjoista koostuva kivennäis-hivenaine seos on avainasemassa! Sen lisäksi Sissi syö kuuriluontoisesti vuodenaikojen mukaan vaihtuvia marjoja ja juureksia. Tähän syksyyn yleiskuntoa kohottamaan ovatkin kuuluneet tyrni ja pihlajanmarjat. Ruusunmarjoja Sissi popsii myös mielellään. Mustan hevosen väriä syventää punajuuri ja se myös hoitaa herkkää ihoa. Hamppu,musta kaura ja chia toimivat protskupuolella. Kaiken kruunaa tietysti kunnon heinä. Se on AINA hevosen päärehu. Sen analyysin perusteella rakennetaan muu ruokinta.

Luonnonläheiset Syysterveiset Outi Korkola ja Oi Sisi
Aromaterapiaan liittyviä tiedusteluja: outi@verdevita.fi
Kuvissa ratsukko Sissi & Viivi.Kuvateksti