Yhteystiedot

Nina Viitamäki
Käenkuja 6
38210 Sastamala
0400505581
nina.viitamaki@kopteri.net

y-tunnus:2252564-1

Työnkuvan ja kiireellisyyden vuoksi YHTEYDENOTOT ENSISIJAISESTI SÄHKÖPOSTILLA.(voit myös jättää tekstiviestin)
.........................


Hyvät asiakkaat,
Työmäärä on verstaalla kasvanut vuosien aikana runsaasti, kiitos siitä aivan kaikille. Tällä hetkellä töitä on paljon(voi jo puhua ylityöllistymisestä) ja otan tilausjärjestyksessä työt vastaan. Päivät kuluvat aamun pimeimmistä tunneista iltaan tummaan asti. Toivon ymmärrystä tilausten odotteluissa. (Toimitusaika on n 3 viikkoa->)Vastaavia yrityksiä Euroopassa on vähän ja kun valtaosa perustuu yksilöityyn hoitoon ja sen suunnitteluun, on jono usein pitkä. Muistathan hyödyntää jälleenmyyjiämme ja piipahtaa esim Tampereen Teivossa hevoskuntoutus EKOHEPOON(www.ekohepo.fi) ja siellä idylliseen yrttipuotiin. -Nina/Luontoäidin hevoset-


...............................

Kuvat ja avustus
Tiia-Mari Piranen
tiiamari.piranen@gmail.com
...............................

NETTISIVUILLA MENEILLÄÄN PÄIVITYSTÄ KOSKIEN NETTIPUOTIA. PAHOITTELEMME TILAPÄISTÄ KESKENERÄISYYTTÄ!

Hae sivuilta

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla: 501702 kpl

Keskustelu

« Takaisin | Vastaa viestiketjuun


Uneton Tietoa sarkoidista? 3.4.2010 16:22
Mikä ne aiheuttaa? Olisiko luontoäidin "apteekissa" apua sarkoidin hoitoon/kurissa pitämiseen?

Nina V. Re: Tietoa sarkoidista? 5.4.2010 16:00
Hei.
Koska en ole lääkäri, on diagnosointini erittäin "varovaista", mutta luontoäidin näkökulmasta se on veressä.Vereen on päässyt virus, joka muiden ihokasvainten tavoin(herpes,syylä tms)on iholla, aiheuttaen yleensä vain kosmeettista haittaa. Riippuen kasvupaikasta, sarkoidi voidaan joutua joskus leikkaamaan,esim suitsien,satulan tms hankauman vuoksi.
sarkoidin kasvun hidastumiseen ja poistoon on luonnon apteekista hyvä propolis, jota tulee laittaa aktiivisesti päivittäin ja usein. Se kuivaa ihoa pikkuhiljaa ja sarkoidin juuret kuihtuvat.
On myös suosritettava ruokinnan muutos ja lisättävä kasveja, joilla verta puhdistava ominaisuus.
Sarkoidilla on juuret, siksi paras hoito on keino, jolla kasvuun vaikuttavat tekijät saadaan poistettua/kasvua hidastettua.

Kasveja joilla on taipumus hoitaa kasvainten aiheuttamia muutoksia ovat mm.Tyrni,valkosipuli,sarviapila,auringonhattu yrtti,takiainen,koiruoho sekä mesiangervo ja kehäkukka.
Muita kotikonsteja toki löytyy tee-se -itse hoitajalle, mutta niiden hoitoaineet eivät ole luonnon niityiltä.
esim asperiinin kostuttaminen ja hierominen sarkoidiin, joka jätetään huuhtelematta.
Jäädytys keino,hammastahna hoito tms. myös savi on hoitoaineena kovettava ja kuivattava,kuitenkin hoitava.

Ellinoora Re: Tietoa sarkoidista? 7.7.2010 23:14
hei. sanoit tuossa että valkosipuli auttaa sarkoidiksen hoidossa. Kelpaako siihen ihan hevosille myytävä valkosipuli rouhe? meille on tulossa hevonen jolla on sakoidis korvassa ei ole haitannut hevosta. Saako noilla tämän kasvaimen kokonaan pois?

Nina V. Re: Tietoa sarkoidista? 12.7.2010 17:56
Hei.
Yleisesti ottaen siis luettelemillani kasveilla on kasvainten hoidossa todettu olevan hyviä kokemuksia.
Korvassa olevaa sarkoidia voi hoitaa paikallisesti propoliksella sekä auringonhattu uutteella. sitä ei tarvitse kuitenkaan lähteä mekaanisesti poistamaan ellei siitä ole erityistä haittaa.

Valkosipulia voit hieroa sellaisenaan iholle.Sisäisessä käytössä anna kuureina.Näin vatsa ei joudu koetukselle.(kaikille valkosipuli ei sovi)

Mari Re: Tietoa sarkoidista? 29.7.2010 19:21
Hei! 3-vuotiaalla orillani on sarkoidi etujalkojen välissä, joka poistettiin talvella, koska sarkoidi kasvoi kovaa vauhtia. Sarkoidia yritettiin hoitaa x-terra nimisellä aineella, alkuun se tehosi, mutta sitten vauhti kiihtyi uudelleen. Nyt myös mahan alle tullut sarkoidi. Jalkojen välissä ollut sarkoidi kasvaa nyt myös jälleen kovaa vauhtia.

Voiko oriin testosteronit lisätä sarkoidien kasvua, koska kasvaimet kasvaa niin kovaa kyytiä ? Mitä mieltä olet sarkoidin periytyvyydestä, orin emänpuolen sukulaisilla on sarkoideja, emällä tai isällä ei ole. Hirvittää juurikin se, että sarkoideja tulisi esim. satulan kohdalle, koska sit on aika huono tilanne.

Nina V. Re: Tietoa sarkoidista? 8.8.2010 12:08
Hei.

En valitettavasti osaa sanoa voisiko "mies hormoonit" lisätä sarkoidia. sarkoidi kuitenkin on omassa järjestelmässään oman itsensä herra ja elää verenkierrossa,viruksen lailla.
peritytvyydellä sen sijaan näen paljonkin yhtäläisyyttä,koska geeniperimä on yhtäkuin samaa verta,joten on hyvinkin mahdollista, että sarkoidi saattaa perityä.Aivan verrattavissa siis meidän ihmisten syylä ynm herpes viruksiin.Jos äidillä on ollut syyliä,niitä voi tulla lapselle.Jos vesirokko on sairastettu,on vastustuskyky erilainen kuin rokotetuilla jne.
Kun syylä menee rikki ja vuotaa verta,se leviää,näin myös lasten ontelosyylä-taudissa.
uskon ettei sarkoidi tee poikkeusta tässä saman perheen viruksessa.
Onko sarkoidi mennyt koskaan rikki?
olisiko se saattanut altistaa osittain leviämiselle?
Voikukka,auringonhattu,tyrni ym saattavat helpottaa sisäisesti annettuna kasvaimien pienenemistä ja veren puhdistumista,ulkoisesti myös toki muut keinot käytettävissä.paikallispuudutus esim emla tai xylocain geelillä, jonka jälkeen jäähdytys tai poltto.
apteeksita voit ostaa kristallivioletti-nimistä ainetta pienessä lasipullossa, jota sivellään sarkoideihin ja sitä voi laittaa suuhunkin, joten ei haittaa jos hevonen nuolee tms niitä.

Erilaiset salisyylivoiteet ja tipat auttaa.

Jaana Re: Tietoa sarkoidista? 10.2.2013 18:32
Heips!

Nostan tämän uudelleen esiin, koska omalla hevosellani on sarkoideja mahan alla.

Edelleen. Onko uutta tietoa? Varsinkin yrteistä yms. tms. mitkä auttaisivat/hillitsisivät sarkoidien kasvua?
Muutenkin kaikki tieto kyseisistä vihulaisista olisi avuksi.

Kiitos!

Ansku Re: Tietoa sarkoidista? 12.8.2014 14:05
Hei

Miten kuivattujen yrttien käyttö? Millasia määriä kannattaa syöttää päivässä, kuurina vai säännöllisesti? Millainen "seos" kannattaisi tehdä? Kuinka ruokintaa tulisi muuttaa?

Kaikki tieto otetaan ilolla vastaan!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: