What do you want to do ?
New mail

Haaveena barokkihevonen,oma upea Warlander?

Mahdollisuus varsan varaukseen.

Perustietoa tulevan Warlander rotuvarsan vanhemmista:

Isä: Otur Corrales (Pura raza Espanjola):Oturin isän isä on Torero XI, jolla on hallussaan 2. sija Sicab ANCCE Cup 2007. Se oli myös ehdolla Espanjan olympiajoukkueeseen Pekingiin. Torero on saanut arvon Qualificado.
Oturin iei Vinatero III. Yksi tunnetuimpia espanjalaisia oreja. Tehnyt uran korkealla tasolla kouluratsastuksessa. Oturin emän isä on legendaarinen Ermitaño III. Ensimmäinen elite- arvon saanut pre ori.(http://andalusianhorse.blog/andalusian-horses/ermitano-iii/)
Oturin emä Evora IV on Calificado. Evoran täysveli Gumiel kilpailee kouluratsastuksessa GP tasolla. Gumielin varsa Manchego ARB oli espanjan 2. paras 5v. kaiken rotuisista 2010. Manchego nähdä tällä hetkellä kansainvälisillä radoilla Daniel Martin Doxxin alla. He ovat jo voittaneet 3* GPn.
Oturin veli Oton Corrales (JuevesxErmitano III) on myyty New Yorkiin kouluratsuksi.
Oturin kanssa kilpaillaan tällä hetkellä ilman paraluokitusta avoimissa heA luokissa(aiemmin kilpaillut myös paraluokissa) ja tavoite olisi päästä ensi kaudella vaativiin luokkiin. Paraluokitus on V eli lievin mahdollinen,mikäli paraluokissa kilpailevat. Otur on kuitenkin amatöörin kouluttama, äärimmäisen kiltti ori. Joten varmasti ammattilaisen alla menisi jo paljon vaativampia luokkia,omistaja kertoo. Sillä on kapasiteettia myös ratsastusjousiammuntaan ja esteratsastukseen. Sillä on hyvä työmotivaatio ja se haluaa miellyttää, mutta sillä on myös kilpahevoselle sopivasti kuumuutta, jolloin sen liikkeissä on näyttävyyttä. Sen on helppo koota ja sillä on valmentajien ja kilpailutuomareiden kehuma laadukas laukka.
Otur omaa merkittävän laadukkaan sukutaulun, jonka veroista on haastava löytää euroopan muista maista(lähisuvussa Elite x1, Qualificado x 2,Mejorante..).Otur on kantakirjattu myös korkein pistein.Näyttävä, asiallinen ori.

Emä:Eden fan Sodergard(Friisiläinen): isä upea Gatse fan Lutke Peinjum, jonka täysveli on erittäin arvostettu jalostusori Beart 411. Muutoinkin Gatse edustaa upeaa friisiläistammalinjaa(stam) ja lisäksi isänä(sire) on sporttityyppinen Jasper 366, jonka jälkeläisissä on paljon urheilutyypin edustajia. Gatse oli suomen ainoa jalostusluvan saanut friisi ori(Preeding permit)Gatse on ruunattuja se kilpaili Henna Arpalon kanssa aina VaB-tasolla menestyksekkäästi. Gatsen emä Setske F omaa erittäin merkittävät predikaatit mm ster, preferent ja merkittävä prestm.*13.(https://fr-fr.facebook.com/…/setske-f-:-fi…/339532989459472/)
Gatsen, kuten myös kauttaaltaan koko tulevan varsan friisiläis suku on täysilinjainen ja täyspuhdas joissa lähes jokaisen kohdalla muotovalio(ster) on vähimmäis saavutus. Gatsella oli suomessa 14 morsianta joista ainoa valio(ster)tamma oli nimenomaan tulevan varsan emän emä Janke van Diphoorn.
Janke"Janni" van Diphoorn oli myös suomen ensimmäinen Champion tamma(vuonna 2007)ja tammasta mm tehtiin Ahvenanmaalla oma televisio dokumentti.Janni matkusti vielä myöhemmin Ahvenanmaalta suomeen keuringiin(kantakirjaustilaisuus) yhdessä ensimmäisen jälkeläisensä Eden fan Sodergardin kanssa, Edenin ollessa vasta 6 viikkoinen.Eden sai 2 premien.Myöhemmin Eden sai vielä keuringeissa toisen 2 premien sekä luokkavoiton.
Suvun friisiläiset ovat kaikkineen merkittäviä laadukkuudeltaan niin jalostuksellisesta näkökulmasta, kuin käyttöhevosina harraste ja kilpahevosina.Ei periytyviä sairauksia tai heikkouksia, luonteeseen tai rakenteeseen liittyen.
Eden on toiminut harraste ja siitoshevosena,ratsutus tapahtui 4 vuotiaana Emma Jokisen ratsuttamana.Helppo ja nopea oppimaan, super ystävällinen luonne on säilynyt ja entisestään vain syventynyt.Eden on monen ihmisen luotettava ystävä, sopii terapiakäyttöönkin niin kiltin luonteen kuin mukavan ratsurakenteensakin vuoksi.Eden on erityisen barokkimainen,erittäin voimakas etuosa jykevän maskuliinisen kaulan ja ryntään vuoksi, kevyt silti ratsastaa,kevyt kädelle,kuuntelee apuja hyvin.Mieletön miellyttämishalu,Eden rakastaa ihmisiä,aivan kaikkia.Eden ei jätä koskaan ketään tervehtimättä, olipa tamma itse vierailulla tapahtumissa tms tai jos pihaan tulee ihmisiä. Eden on parhaimmillaan kaikenlaisissa avusteisissa askareissa ja-töissä ,niin kodin piha- askareissa kuin peltotöissä(tottunut mm kulotustöihin).Se on taitava,uskollinen,rohkea.Täysipäinen, kaikinpuolin terve tamma.

Tuleva warlander, tullaan rekisteröimään omaan rotukantakirjaan WSS(International warlander society®istry)kasvattajan toimesta ja Suomen Hippokseen.

Samalta kasvattajalta mm euroopan ainoa jalostusluvan saanut warlander ori.https://www.warlander-genealogy.info/warlander-stallions-a…/

Ihanteellinen tilanne warlanderin omistajalle on myös se, että suvun hevosia on paljon elossa suomessa ja maailmalla ja hyvin paljon pidetään yhteyttä ja hevosista saa helposti ajankohtaistakin tietoa.Sukututkijoille ja suvusta kiinnostuneille tämä on aina erityisen helpottava tekijä.
Lisätietoja kuvineen ja videomateriaaleineen löytyy/saatavilla.

Tavoitteena on yksilö, jolla olisi kultainen luonne, laadukas suku mahdollista jalostuskäyttöä ajatellen,barokkilinjainen rakenne sekä kapasiteettia paremmaksi harraste- tai kilpahevoseksi monen lajin parissa.Sekä Otur että Eden periyttävät isoja jälkeläisiä.

Mahdolisuus varaukseen, varsan laskettuaika on 6/2020.

Tarkemmat tiedustelut nina.viitamaki@gmail.com

-Luontoäidin hevoset & Stud farm Ojeroso--