Yhteystiedot

Nina Viitamäki
Käenkuja 6
38210 Sastamala
0400505581
nina.viitamaki@kopteri.net

y-tunnus:2252564-1

Työnkuvan ja kiireellisyyden vuoksi YHTEYDENOTOT ENSISIJAISESTI SÄHKÖPOSTILLA.(voit myös jättää tekstiviestin)
.........................


Hyvät asiakkaat,
Työmäärä on verstaalla kasvanut vuosien aikana runsaasti, kiitos siitä aivan kaikille. Tällä hetkellä töitä on paljon(voi jo puhua ylityöllistymisestä) ja otan tilausjärjestyksessä työt vastaan. Päivät kuluvat aamun pimeimmistä tunneista iltaan tummaan asti. Toivon ymmärrystä tilausten odotteluissa. (Toimitusaika on n 3 viikkoa->)Vastaavia yrityksiä Euroopassa on vähän ja kun valtaosa perustuu yksilöityyn hoitoon ja sen suunnitteluun, on jono usein pitkä. Muistathan hyödyntää jälleenmyyjiämme ja piipahtaa esim Tampereen Teivossa hevoskuntoutus EKOHEPOON(www.ekohepo.fi) ja siellä idylliseen yrttipuotiin. -Nina/Luontoäidin hevoset-


...............................

Kuvat ja avustus
Tiia-Mari Piranen
tiiamari.piranen@gmail.com
...............................

NETTISIVUILLA MENEILLÄÄN PÄIVITYSTÄ KOSKIEN NETTIPUOTIA. PAHOITTELEMME TILAPÄISTÄ KESKENERÄISYYTTÄ!

Hae sivuilta

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla: 501758 kpl

Keskustelu

« Takaisin | Vastaa viestiketjuun


Kaapo avohaavan hoito 25.11.2009 15:45
varsallani on avohaava jalassa ollut yli kuukauden eikä millään meinaa parantua. Lääkekuureja ja lotageenia laitettu ja erilaisia siteita olen kokeillut. Olisiko mitään luonnontuotetta jota voisi koittaa

Peikko Re: avohaavan hoito 25.11.2009 16:39
Meillä vastaavat ei ompelemista vaatineet haavat ja ruhjeet on hoidettu niin varsalta kuin isommiltakin laittamalla ensin cothivetia ja päälle pihkavoidetta (itsetehtyä). Ovat parantuneet erinomaisesti ja hyönteisetkään eivät viihdy haavoissa. Muutamassa päivässä ilkeänkin näköiset puremahaavat ovat alkaneet parantua. Jos haava on kovin tulehtuneenoloinen, on desinfioitu propolis-spriiliuoksella pari kertaa päivässä. Samalla tavalla hoidetaan koiriltakin ja ihmisporukalta.

Nina V. Re: avohaavan hoito 27.11.2009 11:01
Hei.
haavanhoitoa ja sen paranemista auttaa sisäinen ja ulkoinen hoito samaan aikaan.

Ruokakuppiin tulee lisätä jtk raaka-aineita, jotka edesauttaa haavan paranemista.Ihosoluja ja kudoksia uudistaen.Tyrni on hyvä apu,piharatamo,siankärsämö ja kanerva.
Ulkoiseen hoitoon sopii propolisuute jota voi myös sisäisesti antaa.Se muodostaa haavan päälle kalvon joka kestää.Haavojen päälle ei kovastikaan suositella ns sidoksia.Toki voi laittaa hengittävän suojan jos esim ulkoiset tekijät hidastaa paranemista(kura,lika, virtsa tms)

Ulkoisena hoitona voi koittaa myös tomusokeria(toimii märkivään haavaan) joka kovettuu mädän kanssa joutuessaan kosketuksiin ja muodostaa ns "ruven".

Sprii ohentaa verta, joten se ei aina toimi ulkoisesti parantava aineena, vaikkakin desinfioi.Veren ollessa kovin ohutta, ei synny hyytymistekijää niin helpolla, eikä verihiutaleet tuki avohaavaa nopasti vaan parantuminen on hidasta.
Suolavesi seos on luonnollinen desinfiointi aine(keittosuola).se säilyy käyttökelpoisena useita vuorokausia huoneenlämmössä joten sitä voi valmistaa isompiakin eriä kerrallaan.Suolavesi myös kiteytyy haavaan muodostaen suojaavan kalvon mm veresnahkaan.

Muista kuitenkin, että proteiini on rakennusaineista ratkaisevin haavan hoidossa,sisäisesti.
paranemis prosessiin vaikuttaa myös haavan syntysyy,haavan rakenne ja laatu, ajankohta(koska tullut) hevosen aineenvaihdunta, immuniteetti ja yleiskunto.
paranematon haava muuttaa muotoaan ja se saattaa olla hyvä merkki siitä, että hevoselta puuttuu mahd jotkin kivennäisaineet tai muu terveydellinen syy.
Erittäin syvät haavat paranevat hitaasti.paraneminen tapahtuu aina pohjalta.

Mallu Pioneerin tuotteet 28.11.2009 1:18
Sithän, sul, Nina on mynnissä oivallisia Pioneer -tuotteita. Loistavia ruhjeiden ja haavojen ym. hoidossa, tietty pelittää sienen hoidossakin!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: